Heeft u er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn om geen torenhoge energierekeningen meer binnen te krijgen? Met ons autonome zonnepaneel systeem kan deze gedachte in één keer werkelijkheid worden. Wij noemen dit ook wel een nul-op-de-meterwoning. Zo een woning is energieneutraal en levert zoals gezegd een grote besparing voor de kosten op energie op. met een nul-op-de-meterwoning betaalt u slechts een paar tientjes per jaar aan energie. Het is zelfs mogelijk om helemaal geen geld kwijt te raken aan energiekosten. Deze woningen zijn daarom vanzelfsprekend erg gewild. Wij helpen u graag om de energiekosten zoveel mogelijk te drukken door middel van onze autonome zonnepanelen. Zeg nou zelf: hoe mooi is het om van honderden euro’s aan energiekosten per jaar naar slechts een paar tientjes te gaan. Als u ervoor kiest om Panelen Centrum Nederland in te schakelen kunnen wij dit voor u realiseren. Onze professionals staan voor u klaar.

Wat zijn autonome zonnepanelen

Autonome zonnepaneelsystemen worden ook wel een eilandbedrijf genoemd. Dit is een systeem waarbij de elektrische energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen direct wordt gebruikt door apparaten. Ook is het mogelijk om een gedeelte van de opgewekte energie in accu’s op te slaan en te gebruiken op een later tijdstip. Een autonoom zonnepaneelsysteem is niet gekoppeld aan het openbaar elektriciteitsnet. Hierdoor zullen uw energiekosten nagenoeg verdwijnen. Met deze investering gaat u een prettige toekomst met een veel minder groot kostenplaatje tegemoet. Wij, van Panelen Centrum Nederland, leveren zonnepanelen door heel het land en nemen ook de installatie voor onze rekening. Met ons kunt u spoedig genieten van een energie neutrale woning.

Contact

Bent u klaar met de torenhoge energiekosten en rekeningen? Stap dan over naar autonome zonnepanelen. Energiekosten worden binnen de kortste keren verleden tijd. Bij Panelen Centrum Nederland kunt u terecht voor de levering en installatie van autonome zonnepanelen. Voor meer vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via: 038-2340600. Tevens kunt u ons ook via WhatsApp bereiken via: 06-58776059. Wij hopen u graag te ontmoeten voor een installatie bij u thuis.

Neem gerust contact met ons op!