w

Persoonlijk advies

Installatie in één dag

Direct inzicht

Prijzen incl. BTW

Panelen Centrum Nederland

Over ons

Panelen Centrum Nederland

Panelen Centrum Nederland richt zich op het verwezenlijken van jouw droom op het gebied van zonnepanelen, optimizers en omvormers. Dit doen wij vanuit onze passie voor een duurzame wereld.

Landelijk actief

Panelen Centrum Nederland werkt in de regio Nederland. Wij zijn veel onderweg om situaties op te nemen en u te adviseren in de perfecte installatie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat wij u kunnen voorzien in een goed advies voor uw zonnepanelen en toebehoren.

 

Vakkundige installatie

  Panelen Centrum Nederland heeft een landelijk dekkend team van installateurs. U bent dus verzekerd van een correcte en veilige installatie, zodat je onbezorgd kunt genieten van de energie die u zelf terug levert.

  Jaren ervaring

   Binnen Panelen Centrum Nederland hebben wij jaren ervaring in de duurzame energie. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Wij hopen u graag te ontmoeten tijdens een opname bij u thuis.

   Panelen Centrum Nederland

   Reviews

   Panelen Centrum Nederland

   Reviews

   Netjes op tijd, goede prijs en duidelijk verhaal. Vond het heel fijn dat ze de tijd namen om alles toe te lichten. Geen vraagstukken wel resultaat. Top!
   Pim van Doorn

   We zijn dik tevreden met de service en de behulpzaamheid! Prima bedrijf waar je voor een goede prijs goede service krijgt en een goed gevoel overhoudt.
   Wim Wolf

   Begin dit jaar heb ik telefonisch contact gehad met het Panelen Centrum Nederland. Super bedrijf die zijn afspraken na komt, zeker een aanrader!
   Jaap Bongers

   Ik heb een DHZ pakket van 16 panelen met optimizer en omvormer van Solar Edge aangeschaft. Laat de zon maar schijnen!
   John Hylkema

   Zonnepanelen

   Kunt u niet de juiste panelen vinden of wenst u een advies op maat? Neem dan contact met ons op via telefoon of email.