w

Persoonlijk advies

Installatie in één dag

Direct inzicht

Prijzen incl. BTW

Panelen Centrum Nederland

Zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen voor bedrijven

Wij zijn werkzaam voor particulieren, maar ook MKB-bedrijven kunnen ons inschakelen voor de installatie van zonnepanelen. Onze zonnepanelen zijn van hoogstaande kwaliteit en wij verrichten alle werkzaamheden voor u van de aanlevering tot de installatie. In ons assortiment hebben we een hoop keuze uit verschillende merken zonnepanelen. Bovendien hebben wij de keuze uit verschillende soorten zonnepanelen en verschillende omvormers. Panelen Centrum Nederland zal u altijd voorzien van gedegen advies bij de aanschaf van zonnepanelen. Onze experts kunnen u tot in de puntjes vertellen welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor uw bedrijfspand.

Voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

Het aanschaffen van zonnepanelen voor uw bedrijf brengt een hoop voordelen met zich mee waar u in de toekomst ook nog lang van zult genieten. Als u ervoor kiest om zonnepanelen te nemen kunt u zich tegoed doen aan de SE subsidie en belastingvoordeel. Hierdoor bespaart u dus ook automatisch een hoop geld. Daarnaast zal de waarde van uw pand stijgen en bent u bovendien niet meer afhankelijk van energiebedrijven. U wekt namelijk uw eigen energie op. Ook op maatschappelijk vlak brengt het plaatsen van zonnepanelen voordelen met zich mee. Zonnepanelen zijn namelijk veel beter voor het milieu. Met onze zonnepanelen gaat u er alleen maar op vooruit.

Garantieperiode

Nadat wij langs zijn geweest kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe zonnepanelen. Als u ervoor kiest om tweedehands zonnepanelen bij ons aan te schaffen hanteren wij een garantieperiode van 31 dagen. Indien u nieuwe zonnepanelen aanschaft bieden wij een garantie van maar liefst 5 tot 30 jaar. De garantieperiode verschilt per merk. Voor meer informatie over de garantie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons.

Contact

Wij leveren en installeren zonnepanelen voor bedrijven. Bij Panelen Centrum Nederland kunt u terecht voor zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit en bent u verzekerd van de beste service. Voor meer vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via: 038-2340600. Tevens kunt u ons ook via WhatsApp bereiken via: 06-58776059. Wij hopen u graag te ontmoeten voor een installatie bij uw bedrijfspand.

Panelen Centrum Nederland

Neem gerust contact met ons op!

14 + 10 =

Zonnepanelen

Kunt u niet de juiste panelen vinden of wenst u een advies op maat? Neem dan contact met ons op via telefoon of email.